Home

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Opzoek naar een simpel maar overheerlijk mug cake (cake in een mok) recept, zoek dan niet verder! Op Mug Cakes vind je namelijk meer dan 60 unieke mug cake recepten in allerlei categorieën, waaronder gezonde mug cakes, mug cakes zonder ei, en hartige mug cakes! Er zit geheid iets tussen wat jij lekker vindt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Hollandse stroopwafel mug cake, een pizza mug cake zonder ei, of een snelle Oreo cheesecake!

Hoe maak je een mug cake?

Een mug cake is een cakeje dat je klaarmaakt in een mok (of kopje). Je mixt alle ingrediënten in een mok en bakt de mug cake vervolgens in de magnetron. Je mug cake is daardoor meestal al binnen 1 à 2 minuten klaar! Een cake in een mok is dus ideaal als je zelf iets lekkers wilt klaarmaken maar niet lang in de keuken wilt staan. Bovendien heb je weinig afwas en hoef je de meeste ingrediënten niet nauwkeurig af te meten!

Wil je meer informatie en tips over het maken van een mug cake, bekijk dan de meest gestelde vragen of contacteer mij!

Smakelijk!

– Chloë (eigenaar Mug-Cakes.nl)

 

Mug cake recepten

Kies uit één van onderstaande mug cake categorieën of neem een kijkje tussen het receptenoverzicht. Heb je zelf nog een leuke idee voor een mug cake recept? Stuur dan een verzoek in en wie weet vind je het recept binnenkort terug op de website!

Vanille Mug Cake Recepten
Chocolade Mug Cake Recepten
Fruit Mug Cake Recepten
Hartige Mug Cake Recepten
Gezonde Mug Cake Recepten
Mug Cake Recepten Zonder EI
Hollandse mug cakes
Mug Cakes met Drank
Feestelijke Mug Cakes
Snelle Cheesecake Recepten
Overige Mug Cake Recepten
Mug Cake Recepten